Jared Leto’lu “Morbius” Sıradaki Örümcek-Adam Spin-off Filmi Olacak!

keremiya
13 Eki 2018
Jared Leto’lu “Morbius” Sıradaki Örümcek-Adam Spin-off Filmi Olacak!

Jared Leto’lu vampir Morbius projesi, Venom’un (gişe rekortmeni) başarısının ardından Sony’nin bir sonraki Örümcek Adam evreni spin-off filmi olmaya hazırlanıyor. Oscar ve Altın Küre sahibi olan yakışıklı oyuncu Jared Leto’nun, Marvel çizgi romanlarının tanınan kötü karakterlerinden vampir Morbius’a hayat vereceği proje, sıradaki spin-off filmi olacak.

Açıklama Collider’a konuşan yapımcılar Avi Arad ve Matt Tolmach’ten geldi. “Morbius, the Living Vampire”ın Sony’nin Örümcek Adam evrenindeki yeni projesi olduğunu doğrulayan yapımcılar, diğer spin-off filmleri Silk ve Silver & Black’in de yapım sırasında olduğunu belirtti.

“Bu bizim için harika bir şey, Jared Leto gibi ve Tom Hardy gibi aktörlerin kendi karakterini sahip olmak istemesi,” diyen Arad, “Sevdikleri şeyler karakterler. İki karakterin de kendi filmine sahip olması çok zor.” dedi. Çizgi romanlarda Morbius ilk olarak Örümcek Adam’la çatışan bir kötü adam olarak okurların karşısına çıkmış, daha sonra bir anti-kahramana dönüşmüştü.

Gelecek yılın Şubat ayını başlangıç tarihi olarak hedeflediklerini doğrulayan yapımcılar ancak hala üzerinde çalıştıklarını kabul ettiler. Senaryo konusunda ise bilgiler Tolmach’ten geldi. Yapımcı; “Burk Sharpless ve Matt Sazama senaryoyu yazan adamlar.” dedi.

Yorumlar