‘The Witcher’ Uyarlamasında Henry Cavill’e Kimler Eşlik Edecek?

keremiya
13 Eki 2018
‘The Witcher’ Uyarlamasında Henry Cavill’e Kimler Eşlik Edecek?

‘The Witcher’ uyarlamasının oyuncu kadrosu şekilleniyor

Netflix, The Witcher dizisinde Henry Cavill’e eşlik edecek isimleri açıkladı. Dünyaca ünlü roman serisinden uyarlanan dizide Ciri ve Yennefer başta olmak üzere başlıca karakterleri kimlerin canlandıracağı belli oldu.

The Witcher’ın başkarakterlerinden Ciri’ye genç aktris Freya Allan; Yennefer karakterine ise Anya Chalotra hayat verecek. Buna ek olarak Queen Calanthe rolünde Jodhi May’i, Fringilla rolünde Mimi Ndiweni’yi, Sabrina rolünde ise Therica Wilson-Read’i izleyeceğiz. Kadroya katılan diğer isimler arasında Millie Brady (Prenses Renfri), Adam Levy (Mousesack), Björn Hlynur Haraldsson (Kraliçe Calanthe’nin kocası) ve MyAnna Buring (Tissaia) de var.

Sekiz romandan oluşan The Witcher serisi, Polonyalı yazar Andrzej Sapkowski tarafından kaleme alındı. Dünya çapında çok satan romanlar, canavar avcısı Geralt of Rivia’nın sıradışı maceralarını işledi. Vahşi düzende var olmaya çalışan genç adamın yolu, gizli bir sırrı taşıyan genç bir prenses ve güçlü bir büyücüyle kesişir. Üç karakter ülkenin tamamına yayılacak son derece tehlikeli bir yolculuğa atılırlar.

The Witcher’ın showrunner koltuğu The Defenders ve Daredevil’in senaristi Lauren Schmidt Hissrich’e emanet edildi. Dizi sekiz bölümden oluşacak ve 2020 içerisinde Netflix platformunda izleyici karşısına çıkacak.

Yorumlar

1 yorum