“Rambo 5” Kötü Adamını Buldu!

keremiya
13 Eki 2018
“Rambo 5” Kötü Adamını Buldu!

“Rambo 5”in kötü adamı Sergio Peris-Mencheta olacak.

Sylvester Stallone’lu aksiyon serisi Rambo yeni macerası için oyuncu kadrosunu genişletmeye devam ediyor. Bu sene FX’in “Snowfall” dizisinde ve Dan Fogelman imzalı “Life Itself” filminde izlediğimiz Sergio Peris-Mencheta “Rambo 5”in kadrosuna dahil oldu. Başarılı İspanyol aktör filmin kötü adamı olan Hugo Martinez’i oynayacak.

Filmin oyuncu kadrosunda şimdilik “Faking It” ve “The Fosters” dizilerinden tanıdığımız genç yıldız Yvette Monreal ve Goya ödüllü İspanyol aktris Paz Vega yer alıyor. 2012 yapımı Mel Gibson’lı aksiyon “Get the Gringo”ya imza atan Adrian Grunberg yönetmen koltuğuna geçerken, senaryoda başrol Stallone ve Matthew Cirulnick’in imzası bulunuyor. Çekimleri şu sıralarda Bulgaristan’da devam eden filmin önümüzdeki sene vizyona girmesi bekleniyor.

Yeni devam halkasında, eski bir asker olan John Rambo’yu Arizona’daki bir çiftlikte yaşarken yoğun bir şekilde travma sonrası stres bozukluğu ile baş etmeye çalışırken buluyoruz. Bulabildiği her yerde gündelik iş bulmaya çalışan ve hayatını idame ettirmeye çalışan Rambo, beladan uzak durmaya çabalamaktadır. Ancak günün birinde arkadaşı ve emlak müdürü Maria’dan aldığı haber bu durumu değiştirir. Maria’nın torunu bir parti için Meksika sınırını geçtikten sonra kaybolmuştur. Bu yüzden John, gençleri bulmak için sınırın güneyini dolaşır. Bu görev, Rambo’nun bir insan kaçakçılığı çetesini ortaya çıkarmasıyla birlikte oldukça tehlikeli bir hal alır. Rambo adaleti sağlamak için üvey kız kardeşi de kaçırılan bir gazeteci ile birlikte çalışmaya başlar. Rambo kaçırılan kızları kurtarmak ve acımasız bir suç liderini dize getirmek için bütün yeteneklerini kullanmak zorundadır.

Yorumlar